Advertisement

Pietro Filipi Kabát - pietro filipi - Dámský kabát - DK8001167PMA / Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku.

Pietro Filipi Kabát - pietro filipi - Dámský kabát - DK8001167PMA / Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku.. Kabát má stojatý golier s háčikom, široké prepnutie, dve vonkajšie vrecká a opasok s prackou pre úpravu siluety. Nadýchaný a velmi hřejivý kabát s péřovou výplní je ideální volbou do zimních dnů. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Pietro filipi dámské bundy a kabáty zahřejte se stylovou parkou nebo bundou ve stylu bomber.

Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Kabát má stojatý golier s háčikom, široké prepnutie, dve vonkajšie vrecká a opasok s prackou pre úpravu siluety. Vše navíc s dopravou zdarma. Nadýchaný a velmi hřejivý kabát s péřovou výplní je ideální volbou do zimních dnů. Modelka je vysoká 175 cm a obléká velikost 36.

pietro filipi - Dámský kabát - DK6801020QAB
pietro filipi - Dámský kabát - DK6801020QAB from pietro-filipi.com
Nadýchaný a velmi hřejivý kabát s péřovou výplní je ideální volbou do zimních dnů. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Pietro filipi kabáty elegantný trenčkot by vám rozhodne nemal chýbať v šatníku. Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku. Vše navíc s dopravou zdarma. Je efektívne celopodšitý s ďalšími troma vnútornými vreckami. Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Modelka je vysoká 177 cm a obléká velikost 36.

Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku.

Je efektívne celopodšitý s ďalšími troma vnútornými vreckami. Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Vše navíc s dopravou zdarma. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Modelka je vysoká 177 cm a obléká velikost 36. Nadýchaný a velmi hřejivý kabát s péřovou výplní je ideální volbou do zimních dnů. Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku. Modelka je vysoká 175 cm a obléká velikost 36. Kabát má stojatý golier s háčikom, široké prepnutie, dve vonkajšie vrecká a opasok s prackou pre úpravu siluety. Pánsky luxusný trenčkot so 60% vlnou s dvojradovým zapínaním v navy odtieni. Vše navíc s dopravou zdarma. Krátký černý kabát ze 100% vlny. Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete.

Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Modelka je vysoká 177 cm a obléká velikost 36. Není proto výjimkou, že v kolekci najdete kabáty s podílem kašmíru, alpacké vlny nebo velbloudí srsti. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot?

pietro filipi - Dámsky kabat - DK6701004OJB
pietro filipi - Dámsky kabat - DK6701004OJB from www.pietro-filipi.com
Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Modelka je vysoká 177 cm a obléká velikost 36. Pietro filipi kabáty elegantný trenčkot by vám rozhodne nemal chýbať v šatníku. Kabát má stojatý golier s háčikom, široké prepnutie, dve vonkajšie vrecká a opasok s prackou pre úpravu siluety. Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Není proto výjimkou, že v kolekci najdete kabáty s podílem kašmíru, alpacké vlny nebo velbloudí srsti. Na zimu si zase vyberte pekný zimný kabát v klasickom strihu a farbe. Zavazování v pase vaši postavu zvýrazní a vytvaruje.

Vše navíc s dopravou zdarma.

Pietro filipi kabáty elegantný trenčkot by vám rozhodne nemal chýbať v šatníku. Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Krátký černý kabát ze 100% vlny. Kontrastní podšívka zaujme i poté, co kabát svléknete. Kabát má stojatý golier s háčikom, široké prepnutie, dve vonkajšie vrecká a opasok s prackou pre úpravu siluety. Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Zavazování v pase vaši postavu zvýrazní a vytvaruje. Dlouhý kabát s vysokým podílem panenské vlny je ve své jednoduchosti výrazný svými detaily. Pietro filipi dbá na kvalitu materiálů, ze kterých kabáty zhotovuje. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Pietro filipi dámské bundy a kabáty zahřejte se stylovou parkou nebo bundou ve stylu bomber. Vše navíc s dopravou zdarma.

Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Pietro filipi dbá na kvalitu materiálů, ze kterých kabáty zhotovuje. Prošívání ve stejné barvě na klopách klasického střihu, dvě výpustkové kapsy a dvouřadé zapínání. Na zimu si zase vyberte pekný zimný kabát v klasickom strihu a farbe. Krátký černý kabát ze 100% vlny.

pietro filipi - Dámsky kabat - DS5701137MBA
pietro filipi - Dámsky kabat - DS5701137MBA from www.pietro-filipi.com
Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Trenčkot má všetky typické prvky ako predné a zadné sedlo na gombík, protizáhyb miesto rozparku, obopínajúce. Modelka je vysoká 175 cm a obléká velikost 36. Pietro filipi dámské bundy a kabáty zahřejte se stylovou parkou nebo bundou ve stylu bomber. Vše navíc s dopravou zdarma. Pietro filipi dbá na kvalitu materiálů, ze kterých kabáty zhotovuje. Modelka je vysoká 177 cm a obléká velikost 36.

Kontrastní podšívka zaujme i poté, co kabát svléknete.

Ať už máte rády výrazné barvy nebo klasiku jako je camel, šedá a černá, v naší nabídce je najdete. Vše navíc s dopravou zdarma. Elegantní kabát, který vás zároveň zahřeje nebo jen lehký trenčkot? Je efektívne celopodšitý s ďalšími troma vnútornými vreckami. Zavazování v pase vaši postavu zvýrazní a vytvaruje. Prošívání ve stejné barvě na klopách klasického střihu, dvě výpustkové kapsy a dvouřadé zapínání. Dlouhý kabát s vysokým podílem panenské vlny je ve své jednoduchosti výrazný svými detaily. Na zimu si zase vyberte pekný zimný kabát v klasickom strihu a farbe. Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku. Vybírejte ze základních i originálních kousků, které se hodí do práce, na společenské akce i pro volný čas. Není proto výjimkou, že v kolekci najdete kabáty s podílem kašmíru, alpacké vlny nebo velbloudí srsti. Modelka je vysoká 177 cm a obléká velikost 36. Modelka je vysoká 175 cm a obléká velikost 36.

Zavazování v pase vaši postavu zvýrazní a vytvaruje pietro filipi. Pietro filipi dámské bundy a kabáty zahřejte se stylovou parkou nebo bundou ve stylu bomber.

Posting Komentar

0 Komentar